ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.Ο Αρχιμ. Αθανάσιος Γιαννουσάς εξελέγη Μητροπολίτης Σιατίστης
 

Τον Αρχιμ. Αθανάσιο Γιαννουσά, Πρωτοσύγκελο της Ι.Μ. Καστορίας, εξέλεξε η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, νέο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης.
Ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος έλαβε από το Σώμα της Ιεραρχίας 71 ψήφους, και έγινε από σήμερα ο νέος Ποιμενάρχης της Ι.Μ. Σισανίου και Σιατίστης.
Ο εψηφισμένος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος Γιαννουσάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971.


Ο Επίσκοπος Σαλώνων Αντώνιος εξελέγη Μητροπολίτης Γλυφάδας.Τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σαλώνων κ. Αντώνιο, εξέλεξε η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, νέο Μητροπολίτη Γλυφάδας, μετά από μια εκλογή θρίλερ.

Ο Επίσκοπος Σαλώνων έλαβε από το Σώμα της Ιεραρχίας 38 ψήφους, και έγινε από σήμερα ο νέος Ποιμενάρχης της Ι.Μ. Γλυφάδας.

Να αναφερθεί ότι έγινε επανακαταμέτρηση των ψήφων αφού υπήρξε ισοψηφία 38 - 38 με τον Αρχιμ. Αλέξιο Ψωϊνο και σύμφωνα με τα πρεσβεία Μητροπολίτης εκλέγεται ο Επίσκοπος Αντώνιος.


Ο Επίσκοπος Μεθώνης Κλήμης εξελέγη Μητροπολίτης Περιστερίου.Τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μεθώνης κ. Κλήμη, εξέλεξε η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, νέο Μητροπολίτη Περιστερίου.

Ο Επίσκοπος Μεθώνης εξελέγη από το Σώμα της Ιεραρχίας με 63 ψήφους, και έγινε από σήμερα ο νέος Ποιμενάρχης της Ι.Μ. Περιστερίου.

Ο νέος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης γεννήθηκε στην Αίπεια Καλαμάτας το 1954.

ΠΗΓΗ: www.romfea.gr

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ