ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.Εικόνα διάλυσης και ασυνεννοησίας επικρατεί στον Δήμο Καλαμάτας και δυστυχώς είναι ορατή σε όλους τους δημότες, αφού σχεδόν κανένας δε ασχολείται σοβαρά με τα προβλήματα της πόλης και ενώ διανύουμε την μεγαλύτερη προεκλογική περίοδο στην ιστορία της χωράς και του Δήμου μας.

Το πλήθος των προβλημάτων είναι ορατό και κανείς δεν νοιάζεται για την επίλυση τους. Άλλωστε, τρανό παράδειγμα είναι και για την τοπική κοινωνία μας η εικόνα εγκατάλειψης του χωρίου μας.

Βέβαια, σε αυτή την κατάσταση χαίρονται μόνο τα γνωστά λαμόγια και οι εκκολαπτόμενοι λαμογίσκοι, αφού εξυπηρετούνται κατά κόρον και επωφελούνται.

Μέσα σε όλη αυτήν την  τραγική εικόνα ήρθε να προστεθεί και για το χωριό μας η χαρακτηριστική ασυνεννοησία της Τοπικής Κοινότητας και του Δήμου Καλαμάτας για την αποκριάτικη εορτή που έχει προγραμματιστεί στο χωριό μας στα πλαίσια του 7ου   Καλαματιανού Καρναβαλιού 2019, που ο Δήμος Καλαμάτας και η «ΦΑΡΙΣ» άλλη ημερομηνία  επίσημα δηλώνουν στα ΜΜΕ με τα Δελτία Τύπου  και άλλη η Τοπική Κοινότητα του χωριού μας …!!!

Μετά από τις τραγικές και στενόχωρες παλινωδίες  και με την τελευταία ενημέρωση τελικά θα πραγματοποιηθεί η  αποκριάτικη εορτή στο χωριό μας την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 στις 17:00 στο «ΜΑΝΤΖΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:

ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …!!!!
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΣΤΙΣ 19:00 ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ