ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.          Θέλουμε να εκφράσουμε εντυπωσιασμένοι τα θερμά  μας συγχαρητήρια για τις νέες  ευρωπαϊκές πινακίδες  υψηλής τεχνολογίας και νέου τύπου, που τοποθετηθήκαν για πρώτη φόρα  στο χωριό μας,  και ίσως, και πανελλαδικά, ανοίγοντας νέους τεχνολογικούς δρόμους, ώστε να διευκολύνονται οι οδηγοί και οι κάτοικοι στις μετακινήσεις τους.

          Πραγματικά, είμαστε εντυπωσιασμένοι από αυτήν την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας και θέλουμε να τους συγχαρούμε και να τις προβάλλουμε για μίμηση σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη και να φανταστείτε ότι για αυτές τις καταπληκτικές πινακίδες έχουν δαπανηθεί χρήματα των δημοτών του Δήμου Καλαμάτας.

          Μετά  από όλα αυτά να μην απορούν στο επιτελείο του Δημάρχου Καλαμάτας κυρίου Νίκα, γιατί έχει βαλτώσει η υποψηφιότητα του και γιατί ο Τατούλης είναι πάλι φαβορί για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πινακίδα οδικής σήμανσης  υψηλής τεχνολογίας στην γέφυρα του Πάμισου του Δήμου Καλαμάτας στο Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας 

Πινακίδα οδικής σήμανσης  υψηλής τεχνολογίας στην γέφυρα του Πάμισου του Δήμου Καλαμάτας στο Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ