ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΣΑΒΒΑ ΤΟΥ ΕΝ ΚΑΛΥΜΝΩ ΑΣΚΗΣΑΝΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ Ε΄ ΝΗΣΤΕΙΩΝ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019.


ΚΥΡΙΑΚΗ Ε΄ Νηστειών 14 Απριλίου 2019)

(Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας και Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Σάββα του εν Καλύμνω ασκήσαντος)

Το εσπέρας του Σαββάτου, 13-4-2019, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Καλύμνου, χοροστατούντος του Αρχιερέως, ώρα 7:30΄ μ.μ. με 9 μ.μ.
Θα ακολουθήσει Ιερά Αγρυπνία, Όρθρος και Νυκτερινή Θεία Λειτουργία, ώρα 9 μ.μ. - 2 πρωινή, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. Παϊσίου.

Την πρωΐαν της Κυριακής, 14-4-2019, εορτή του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Σάββα Προστάτου της Νήσου Καλύμνου, θα τελεστεί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και θα λάβει χώρα η Λιτανεία της Θαυματουργού Εικόνος του Αγίου, εντός της Ιεράς Μονής, και θα ψαλλεί δέηση προ του Σεπτού και Χαριτοβρύτου Σκηνώματος του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Σάββα, υπέρ των αποδήμων αδελφών μας και των εν θαλάσση καλώς πλεόντων.

Το εσπέρας της Κυριακής, 14-4-2019 και ώρα 5:30΄ μ.μ., θα ψαλλεί ο τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός στον οποίον θα χοροστατήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ.κ. Παΐσιος, και θα ομιλήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος.
Στο τέλος ο Μητροπολίτης μας θα κλείσει την περίοδο των κατανυκτικών εσπερινών.

Το παρόν πρόγραμμα επέχει και θέση προσκλήσεως.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου-Καλύμνου-Αστυπαλαίας


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ