ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 …!!!! Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ «ΑΡΧΟΝΤΩΝ» ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ



Αλγεινή και θλιβερή εντύπωση προκάλεσαν  τα χασκογελάσματα του εκφωνητή και τα τραγούδια στα μεγάφωνα στους λιγοστούς φίλους των ίππων, που βρέθηκαν στο ιπποδρόμιο του χωριού μας, την επομένη ημέρα του τραγικού και άδικου θανάτου του Κώστα Θεοδωρακάκη στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας, σύμφωνα με δημοσίευμα τις τοπικής μεσσηνιακής εφημερίδας «Φωνής». Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα, όπως δημοσιεύτηκε στην  ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν ανακοινώσεις για το ποιοι επίσημοι και μη είχαν έρθει να δουν τις ιπποδρομίες, αν και δεν τους ονόμασαν όλους. Άλλωστε, εκφώνησαν μόνο αυτούς που γούσταραν και αρέσκονταν  οι διοργανωτές  και δεν εξέφρασαν ούτε μια στιγμή μια καλή και συμπονετική κουβέντα για το θύμα του σαϊτοπολέμου της Καλαμάτας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μα ούτε μια λέξη συμπαράστασης δεν εκφράστηκε για την οικογένεια του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Θεοδωρακάκη ….!!!!

Δυστυχώς, αυτά για κάποιους είναι ψιλές γραμμές και δεν τους αφορούν …!!!!

Βέβαια, το χωριό μας δεν είναι αυτό που θέλουν  να παρουσιάσουν κάποιοι, οι οποίοι δεν έχουν παιδεία ούτε ηθική  και βέβαια ούτε μυαλό…!!!!

 Ως η  μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από την οικογένεια του άτυχου Κωνσταντίνου Θεοδωρακάκη για την ανάρμοστη και θλιβερή συμπεριφορά των λίγων σε ποσότητα και μυαλό διοργανωτών των ιπποδρομιών, αλλά και τον λεγομένων αρχόντων του χωριού μας  και να εκφράσουμε από ολόκληρο το χωριό μας τα συναισθήματα συμπαθείας  και   οδύνης μας και τα θερμά συλλυπητήρια μας  για τον άδικο χαμό του συντοπίτη μας  Κωνσταντίνου Θεοδωρακάκη.

 Ο αναστηθείς Ναζωραίος, ας αναπαύσει την ψύχη του Κωνσταντίνου Θεοδωρακάκη και να έχει καλό ταξίδι  και καλό παράδεισο..!!

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Μεσσηνίας «ΦΩΝΗ» :

«Κανείς ωστόσο δεν έδειξε φανερά ενοχλημένος από το εορταστικό κλίμα και την παραδοσιακή μουσική που έπαιζε χαρωπά στα μεγάφωνα παρότι μισή μόλις ημέρα πριν, το προηγούμενο βράδυ για την ακρίβεια, υπήρξε ανθρώπινη απώλεια από ένα άλλο έθιμο που έλαβε χώρα στο κέντρο της Καλαμάτας στην κυριολεξία χωρίς “δίχτυ ασφαλείας”. (σ.σ. ο φονικός σαϊτοπόλεμος της φετινής Κυριακής του Πάσχα με θύμα τον εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη)

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, λοιποί αυτοδιοικητικοί και “επίσημοι” σε χαλαρό κλίμα έλαβαν τη θέση τους στην εξέδρα και παρακολούθησαν τις ιπποδρομίες, χωρίς να δείχνουν ούτε εκείνοι φανερά ενοχλημένοι από την μουσική και το γιορτινό κλίμα.

Αν μη τί άλλο, η μουσική από τα μεγάφωνα ήταν μία παντελής έλλειψη σεβασμού προς τον νεκρό και “καλαισθησίας”… (για να το θέσουμε κομψά) από την πλευρά των διοργανωτών, ενώ αρκετοί μάλλον θα προτιμούσαν η κακή είδηση να περάσει στα ψιλά γράμματα για να μην διαταραχθεί η απρόσκοπτη διεξαγωγή των εθίμων, έστω και με μηδαμινά μέτρα ασφαλείας για θεατές και συμμετέχοντες.

Υ.Γ.: Στον χώρο της διεξαγωγής των αγώνων στο Πλατύ υπήρχε ασθενοφόρο του Κέντρου Αποκατάστασης “Διάπλαση”, γιατί όσο και να το πεις, αν φωνάξεις από το μικρόφωνο στο Πλατύ “ένα ασθενοφόρο, ένα ασθενοφόρο”, θα πάρει λίγη ώρα παραπάνω μέχρι να φτάσει.»

ΠΗΓΗ: foninews.gr



Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ