ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ.Σοκάρει το βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης μας, και καταγράφει τις τελευταίες στιγμές λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα αλλά και τη σκηνή όπου η σαΐτα χτυπά στο κεφάλι τον άτυχο εικονολήπτη. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα μια κοπέλα, που στεκόταν ακριβώς δίπλα στον 53χρονο, πανικόβλητη σκύβει, και γλιτώνει τελευταία στιγμή, με την σαΐτα να χτυπά τον άτυχο 53χρονο που κατέγραφε με την κάμερά του τον σαϊτοπόλεμο, ενώ αμέσως μετά το χτύπημα πανικόβλητος ο κόσμος τρέχει.

Στο παρακάτω βίντεο του Φώτη Κουτρουμπή καταγράφεται μέσω drone o σαϊτοπόλεμος από ψηλά, ενώ μετά το 8 λεπτό καταγράφεται η στιγμή που μια σαΐτα φεύγει ανεξέλεγκτη στο πλήθος, και αμέσως μετά βρίσκεται χτυπημένος στο έδαφος ο άτυχος Κώστας Θεοδωρακάκης, ενώ ακούγεται κάποιος  να κάνει έκκληση για ασθενοφόρο.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ

Να σημειωθεί ότι εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, και συγκεντρώνεται οπτικοακουστικό υλικό από τους παρευρισκομένους, αλλά και από τα ΜΜΕ που κάλυπταν την εκδήλωση, προκειμένου να διαπιστωθεί πως ακριβώς συνέβη η τραγωδία. Αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό έγινε έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο Καλαμάτας υπό τον Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

ΝΙΚΑΣ: “Ο ΣΑΪΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ DNA ΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΟΠΟΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ”

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του στο CNN.gr είπε: «Ο σαϊτοπόλεμος είναι καταγεγραμμένος στο DNA των Μεσσήνιων οπότε δύσκολα μπορεί να απαγορευτεί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις. Ωστόσο ο δήμος προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να λάβει μέτρα για να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά».

Μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του εικονολήπτη χιλιάδες είναι τα σχόλια οργής κα αγανάκτησης στα κοινωνικά δίκτυα με βασικό αίτημα την κατάργηση του “εθίμου” αυτού, που οδήγησε στο θάνατο έναν πατέρα δύο παιδιών.

Επίσης δεκάδες είναι οι καταγγελίες από κόσμο που βρέθηκε στο χώρο του παρκινγκ Νέδοντα όπου και διεξαγόταν ο σαϊτοπόλεμος, και καταγγέλλουν ελλιπή μέτρα ασφαλείας, και μικρά παιδιά να παρακολουθούν το “θέαμα”.

Ωστόσο οι παρακάτω φωτογραφίες αποτυπώνουν καρέ-καρέ έναν από τους σαϊτομάχους, και φαίνεται πως κάποια στιγμή ο σάκος του που περιείχε σαΐτες βγάζει σπινθήρες, σκάει από κάτω, και μια σαΐτα εκτοξεύεται ανεξέλεγκτη


ΠΗΓΗ: www.messinialive.gr

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ