ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ ΤΟΥ ΟΠΕΡΑΤΕΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ


ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ…!!!!    ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΛΑΦΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ …!!!!

Στην σημερινή εκπομπή της Τρίτης 30 Απριλίου 2019  του «Καλημέρα Ελλάδα», του εγκρίτου δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1,  παρέμβει τηλεφωνικά η χήρα του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Θεοδωρακάκη, Βασιλική,  και με ηχηρή παρέμβαση ζήτησε να σταματήσει όλο αυτό που έχει στηθεί με τον άδικο θάνατο του άντρα της, την ημέρα του Πάσχα, κατά την διάρκεια της διεξαγωγής του εθίμου του σαϊτοπόλεμου, που γινόταν στο βόρειο πάρκινγκ του Νέδοντα ποταμού στην Καλαμάτα Μεσσηνίας…!!!

Επίσης, ζήτησε σε έντονο φορτισμένο κλίμα τον σεβασμό στον θάνατο του άντρα της και να μην το τραβάνε  το θέμα μόνο και μόνο για να  τον εκμεταλλευτούν πολιτικοί και δημοσιογράφοι και να αφήσουν ήσυχη την οικογένεια να θρηνήσει τον θάνατο του αγαπημένου του Κώστα. Άλλωστε, όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Κώστας μια ζωή πάλευε ενάντια σε όλα αυτά που σήμερα συμβαίνουν και γίνονται εξ αφορμής του θάνατού του.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλαφας, που ήταν καλεσμένος στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του Παπαδάκη, στήριξε τον Δήμαρχο Καλαμάτας και, ουσιαστικά, άδειασε και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου λέγοντας: «ο Δήμαρχος Καλαμάτας, κύριος Νίκας, πρόκειται για έναν ξεχωριστό άνθρωπο με σπουδαίο και μεγάλο  έργο,  που έχει κάνει στην Καλαμάτα, τον θεωρώ επιτυχημένο Δήμαρχο, τον ξέρω πάρα πολύ καλά προσωπικά, ενώ η δήλωσή του για τον θάνατο του οπερατέρ ήταν ένα άπλα άτυχο γεγονός …!!!

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ