ΕΝΘΡΟΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΛΗΜΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΠΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΦΩΤΟ)


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Κλήμεντος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Τον νέο Μητροπολίτη Περιστερίου, υποδέχθηκε αρχικά στα όρια του Δήμου η Περιφερειάρχης Αττικής κα. Ρένα Δούρου.

Στη συνέχεια κλήρος και λαός υποδέχθηκαν τον νέο Μητροπολίτη Περιστερίου στην Πλατεία Λουτρών, όπου Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος του παρέδωσε την ποιμαντορική ράβδο.

Ακολούθως με πομπή κατευθύνθηκαν στην είσοδο του Δημαρχείου, όπου τον Μητροπολίτη Περιστερίου προσφώνησε ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο νέος Μητροπολίτης στην σύντομη αντιφώνησή του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τα καλά λόγια και την υποδοχή, τονίζοντας ότι "είναι έτοιμος για μια αγαστή συνεργασία για το κοινό καλό".

Στην συνέχεια ο νέος Ποιμενάρχης με πομπή κατευθύνθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου τελέσθηκε η ενθρόνιση παρουσία Ιεραρχών, κληρικών, των αρχών του τόπου και πλήθους πιστών.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ