ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Μ.Ε.Θ. ΓΙΑ ΤΑ “ΠΟΛΥΔΟΥΡΕΙΑ” ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ”.Την δυσαρέσκεια του εκφράζει με ανακοίνωση του το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο για το γεγονός ότι ο Δήμος Καλαμάτας και η Σύνδεσμος Φιλολόγων Μεσσηνίας διοργανώνουν τα ΙΑ’ Πολυδούρεια το Σάββατο στις 7 μ.μ., μια ημέρα δηλαδή που έχει προγραμματιστεί να ανέβει στον ίδιο χώρο από το ΜΕΘ η παράσταση “Ωραία μου κυρία”.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η παράσταση θα ξεκινήσει κανονικά στις 9.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο, έχοντας πάρει δέσμευση ότι τα “Πολυδούρεια” θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 8.30 μ.μ.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει: “Ύστερα από το σάλο που δημιουργήθηκε εξαιτίας της τουλάχιστον άκομψης, χωρίς ίχνος λογικής και δίχως καμία προηγούμενη ενημέρωση, απόφασης για πραγματοποίηση των ''Πολυδουρείων'' στο Πνευματικό κέντρο, σε μέρα που ο Σύλλογός μας έχει κλείσει για παράσταση (από το Σεπτέμβριο του 2018), θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δεκάδες φίλους μας που ήδη έχουν κλείσει τις θέσεις τους και τους εκατοντάδες που ρωτούν, ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι οι οργανωτές αναλαμβάνουν την υποχρέωση η εκδήλωση να έχει λήξει το αργότερο μέχρι τις 8.30 μ.μ. του Σαββάτου 6/4.

Όπως και να έχει το Σάββατο το βράδυ στις 9.30, το ΜΕΘ θα προσφέρει στους πολυπληθείς φίλους του άλλη μια παράσταση της εξαιρετικής παραγωγής ''Ωραία μου κυρία'', στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας.

Θα παρακαλούσαμε όμως τις κυρίες και τους κυρίους ''υπευθύνους'' να μη μας ''προσφέρουν'' άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις και τη φορά αυτή να είναι συνεπείς με τις δεσμεύσεις τους.

Μετά λοιπόν από ένα υπέροχο 4ήμερο ένα νέο ακόμη καλύτερο έρχεται!

Παρασκευή 5 (9.30μ.μ.), Σάββατο 6 (9.30 μ.μ.), Κυριακή 7 ( 8.00 μ.μ.) και Δευτέρα 8 Απριλίου (9.30 μ.μ.) η '' Ωραία μου κυρία '' στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας.

Η ωραιότερη παράσταση της χρονιάς σας περιμένει”.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ