Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΛΑΔΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ .Η παρουσίαση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας

Τα ονόματα των 42 προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του στις ευρωεκλογές του Μαΐου, παρουσίασε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας σε εκδήλωσή του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Δημήτρη Κουτσούμπα.


Ξεχωρίζουν τα ονόματα της δημοσιογράφου Σεμίνας Διγενή, του ομοσπονδιακού προπονητή στίβου Γιώργου Πομάσκι, αυτά της πρώην βουλευτή Α’ Αθήνας του κόμματος και ηθοποιού, Λίλας Καφαντάρη, αλλά και εκείνο της πρώην βουλευτή του ΔΗΚΚΙ Βίκης Αράπη. Επίσης, ο Περισσός έχει πραγματοποιήσει άνοιγμα σε πρόσωπα που έχουν διαφορετική πολιτική αφετηρία, οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βάγκος (αγροτοσυνδικαλιστής από τη Βοιωτία), Νατάσα Παναγιωταρά, η πρόεδρος του εργατικού κέντρου Αμαλιάδας, Γιάννης Αγγέλου, Συνταγματάρχης ε.α., καθώς και το πρώην μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σπαρτινός.

Ακόμα στο ψηφοδέλτιο έχουν συμπεριληφθεί μια σειρά από κορυφαία συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΜΕ, όπως οι Δήμος Κουμπούρης (Συνταξιούχων ΙΚΑ), Αφροδίτη Ρέτζιου (διοίκηση ΑΔΕΔΥ), Μουσταφά Αχμέτ (διοίκηση Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων), Λεωνίδας Στολτίδης (μέλος διοίκησης ΓΣΕΕ), Γιώτα Ταβουλάρη (πρόεδρος Ομοσπονδίας Φαρμακοϋπαλλήλων), Γιάννης Τασιούλας (πρόεδρος Ομοσπονδίας Οικοδόμων).

Τέλος, υποψήφιος είναι εκ νέου ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης, ενώ ο έτερος της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας, Σωτήρης Ζαριανόπουλος δεν βρίσκεται μεταξύ των 42 υποψηφίων καθώς είναι υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.ΚΛΑΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ. 39 χρονών, ιδιωτικός υπάλληλος.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Καλαμάτα. Τα τελευταία 10 χρόνια ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη. Απόφοιτος του τμήματος Οχημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Από το 8ο έως το 10ο Συνέδριο της ΚΝΕ υπήρξε μέλος του ΚΣ της Οργάνωσης. Μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Πρόεδρος του σωματείου εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης – Φερών – Σουφλίου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Έβρου.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ