ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ..!!!


Ο Δήμαρχος Καλαμάτας,  ο Πρόεδρος του χωριού μας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καλαμάτας, που ο πατέρας του είναι Ιερέας στο χωριό μας,  μπορεί όλα να τα βλέπουν ότι στο χωριό μας είναι καλύτερα κάθε χρόνο και όλα πάνε μια χαρά και ο ένας να συγχαίρει τον άλλον διά του μικρόφωνου στον σχετικά άδειο από θεατές και συμμετοχές ιπποδρόμιο του χωριού μας ….!!!!

Αλλά, η πραγματικότητα είναι, δυστυχώς, πάρα μα πάρα πολύ διαφορετική, αφού μετά το τέλος των ιπποδρομιών άρχισε άγρια συμπλοκή με ξυλοδαρμό με ρόπαλα αναμεταξύ οικογενειών Ρομά, που διαμένουν μέσα στον αστικό ιστό του χωριού μας και κοντά στην κεντρική πλατεία, αφού το τελευταίο καιρό, δυστυχώς, πούλησε το σπίτι του κάτοικος του χωριού μας  σε Ρομά και η περιοχή έχει εξελίχθη σε επικίνδυνο γκέτο …!!!

Από την άγρια συμπλοκή υπήρξαν τραυματισμοί και κινδύνεψαν επισκέπτες και κάτοικοι του χωριού μας, αφού είχε μπλοκαριστεί ο δρόμος και δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής ……..!!!!!

Δυστυχώς, όπως μας είπε ένας κάτοικος του χωριού μας ότι «το χωριό μας είναι άρρωστο και δυστυχώς υπάρχει μια μικρή ελπίδα για να ανακάμψει»…!!!!

Το χωριό μας το Πλατύ – Καλαμάτας – Μεσσηνίας έχει αφεθεί στην τύχη του και είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα με άγνωστες και σοβαρές συνέπειες τύπου Κορίνθου ….!!!!

Κάνουμε έκκληση και σώστε το χωριό μας που κινδυνεύει ……..!!!!


ΥΓ:  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από αγανακτισμένους κατοίκους του χωριού μας  μάθαμε ότι οι Ρομα έτρεχαν σαν τρελοί  με τα αυτοκίνητα και ανεξέλικτα στους στενούς δρόμους του χωριού μας και κινδύνεψαν μικρά παιδία και οικογένειες που γιόρταζαν τον πολιούχο του χωριού μας   Άγιο Γεώργιο και είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε θύματα ….!!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ 
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ