ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΟΥΝΟΣ Ή ΝΟΥΝΑ ΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΑΒΙΑΣ ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK.Σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό ονοματοδοσίας του πλήρως ανακατασκευασμένου Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου Κάμπου Αβίας προχωρά ο Δήμος Δυτικής Μάνης, καλώντας τον φίλαθλο και μη κόσμο σε ανοιχτή ψηφοφορία μέσω του επίσημου προφίλ του στο Facebook.

Προτάσεις θα συγκεντρώνονται μέχρι και την Παρασκευή 19 Απριλίου και θα πρέπει να γίνονται επωνύμως. Όπως εξηγεί σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Δυτ. Μάνης «Φυσικά το όνομα στο οποίο θα καταλήξουμε θα ψηφιστεί και επίσημα από το αρμόδιο συλλογικό όργανο του Δήμου, ήτοι το Δημοτικό Συμβούλιο. Οι προτάσεις, προκειμένου να συμπεριληφθούν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία θα πρέπει να πληρούν κάποιες βασικές προϋποθέσεις, όπως να μην είναι υβριστικές, να μην περιλαμβάνουν πολιτικές προεκτάσεις κάθε είδους και να μην παραπέμπουν σε ονόματα μεγάλων γηπέδων του εξωτερικού και του εσωτερικού. Ο εμπνευστής του ονόματος που θα επιλεγεί, θα κερδίσει ένα δωρεάν γεύμα για τέσσερα άτομα σε γνωστό εστιατόριο της παραλίας της Καρδαμύλης».

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στον διαγωνισμό θα δείτε στην  διεύθυνση του Δ. Δ Μάνης στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ:Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ