ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 43ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ


Ένας 43χρονος πατέρας κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 12 χρόνων ενώ συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα και τον ανακριτή Καλαμάτας.

Σήμερα αναμένεται να περάσει εκ νέου την πόρτα του ανακριτή ώστε να απολογηθεί. Η οικογένεια ζει στην Καλαμάτα και σύμφωνα με πληροφορίες  ο πατέρας έδερνε και κακοποιούσε και τη μητέρα.

Η κόρη του, στην ηλικία των 16,5 χρόνων σήμερα δεν άντεξε και ξέσπασε μπροστά σε όλη της την οικογένεια το βράδυ του Πάσχα. Ο πατέρας έγινε βίαιος και επιθετικός επειδή είχε βγει με φίλες της πιο πριν ενώ στις αρχές του Απριλίου -αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες- είχε προσπαθήσει να ασελγήσει σε μια από τις φίλες της κόρης του. Τότε ήταν και η πρώτη φορά που η έφηβη μοιράστηκε με την φίλη της τους αλλεπάλληλους βιασμούς σώματος και ψυχής που δεχόταν από τον πατέρα της.

Μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε η κόρη, η μητέρα πήρε αυτή και το άλλο της παιδί και έφυγαν από το σπίτι, οπότε και φιλοξενούνται σε συγγενείς. Πήγαν και στην Αστυνομία και αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον πατέρα ώστε να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Προφυλακίστηκε σήμερα μετά την απολογία του ο 43χρονος πατέρας που κατηγορείται πως τα τελευταία 3 χρόνια βίαζε την ανήλικη κόρη του. Ο 43χρονος Αλβανός κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αιμομιξία.


Ο εφιάλτης που ζούσε από τα 12 χρόνια της η κόρη του ήρθε στο φως όταν αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της και να αποκαλύψει τα όσα μαρτυρικά περνούσε. Η μητέρα της αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό και ο 43χρονος συνελήφθη την Πρωτομαγιά με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αιμομιξίας. Να σημειωθεί ότι κανείς δικηγόρος δεν θέλησε να αναλάβει την υπεράσπισή του και του διορίστηκε συνήγορος. Ο 43χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, παραδέχτηκε ωστόσο μόνο λεκτική βία. Το πιθανότερο είναι πως θα μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης.ΠΗΓΗ: www.eleftheriaonline.gr

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ