ΠΑΛΗΟΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: ΜΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣτους υποψήφιους του δημοτικού συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ»,  είναι και μια Μεσσηνίας με καταγωγή από το Δεσύλλα Μεσσηνίας η  Παληοδήμου Κατερίνα που κατεβαίνει υποψήφια στον συνδυασμό του  υποψήφιου Δήμαρχου  Αθηναίων Γιώργος Βουλγαράκη.

Φίλες και φίλοι

Είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να ασχοληθώ με τα κοινά και να βοηθήσω όπως πιστεύω ότι μπορώ. Ήρθε ο καιρός τα λόγια να γίνουν πράξεις! Δεν θα σας κουράσω λέγοντας αυτά που ακούτε χρόνια «πως ξέρω τι φταίει και θα το διορθώσω». Πάντα ακούγαμε πως πρέπει να δώσουμε μία ευκαιρία στους νέους ανθρώπους! Ε λοιπόν ήρθε η ώρα! Ζητώ να με στηρίξετε και να μου δώσετε την ευκαιρία αποδεικνύοντας ότι είχατε δίκιο τόσα χρόνια! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Με εκτίμηση

Η Κατερίνα σας
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον
Γιώργο Βουλγαράκη

Η Δήλωση του Γιώργου Βουλγαράκη:

«Ενώ όλοι συμφωνούν πως οι θητείες Καμίνη πήγαν την πόλη πίσω, οι εκπρόσωποι αυτής της λογικής φιλοξενούνται ως αστέρες στα ψηφοδέλτια, τόσο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» όσο και του συνδυασμού «Αθήνα είσαι Εσύ».

Υπάρχουν υποψήφιοι που είναι εν ενεργεία Αντιδήμαρχοι που είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα, την ασφάλεια, το πράσινο και τις κατασκευές σε αυτούς τους συνδυασμούς. Υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών διαμερισμάτων. Υπάρχουν δηλαδή εκφραστές της αδράνειας και της νοοτροπίας Καμίνη σε αυτούς τους συνδυασμούς.

Για να συνεχίσουν τι ακριβώςΜε αυτές τις αντιλήψεις και αυτή τη νοοτροπία , ούτε η Αθήνα μπορεί να πάει ψηλά , ούτε αυτή η Αθήνα είμαστε εμείς!»

Αναφερόμενος στη σύνδεση των δημοτικών εκλογών με την όξυνση του πολιτικού κλίματος, τόνισε ανάμεσα στα άλλα :

«Η Αθήνα δεν ψάχνει τον τρόπο να κάνει πρόβα για εθνικές εκλογές. Συμφωνούμε ασφαλώς και εμείς ότι η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώσει για τη χώρα, αλλά αυτό δεν θα κριθεί από τη δημοτική κάλπη. Θα υπάρχει άλλωστε την ίδια ημέρα και κάλπη των Ευρωεκλογών.

Η Αθήνα, με λίγα λόγια, δεν ψάχνει τρόπο να διαμαρτυρηθεί σε αυτή την κάλπη. Ψάχνει αυτούς που θα δουλέψουν με πραγματικό πάθος για τα επόμενα κρίσιμα τέσσερα χρόνια, για μια πόλη ανοιχτή, ασφαλή, αναπτυσσόμενη, ελκυστική. Ψάχνει για τον Δήμαρχο που θα της δώσει τη δυνατότητα να ξανασταθεί στη θέση που της αξίζει.

Η  ΠΑΛΗΟΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ:

ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ, ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ