ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΤΣΗΣ Ο ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΥΜΗΣ ΤΗΛΟΥ ΧΑΛΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ Κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥΣυγκλονίζει και γεμίζει θλίψη το νησί της Κω  και όχι μόνο,  η είδηση του θανάτου του αγαπητού Βασίλειου  Πίτση ο οποίος ήταν ο κατά σάρκα αδελφός του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σύμης Τήλου Χάλκης και Καστελλόριζου κ. Χρυσοστόμου Πίτση.

Δυστυχώς, παρά τα ενθαρρυντικά μηνύματα των τελευταίων ημερών η κατάσταση του αγαπητού συμπολίτη μας Βασίλη Πίτση επιδεινώθηκε από χτες, καθώς τα ζωτικά όργανά του δεν άντεξαν την πολυήμερη ταλαιπωρία και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα στις 9 το πρωί σε ηλικία 64 ετών.


Ο Βασίλης Πίτσης, αδελφός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλόριζου κ. Χρυσοστόμου και πατέρας δύο εξαίρετων παιδιών, υπήρξε πάντα δραστήριο και ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Ο Βασίλης Πίτσης ήταν για πολλά χρόνια γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής Βορείου Συγκροτήματος του ΠΑΣΟΚ ,Διευθυντής της Διαδημοτικής Επιχείρησης Αδρανών υλικών του Δήμου Κω ενώ ήταν και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Παράταξη του Μ. Γλυνού.

Πορεύτηκε στα μονοπάτια της ζωής με αξιοπρέπεια , σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Άνθρωπος χαμογελαστός, πάντα ευγενικός και χαμηλών τόνων.

Ένας αγωνιστής της ζωής, ένας καλός άνθρωπος έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 65 ετών.

Η ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους συγγενείς, τους φίλους στον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο, στα παιδιά του Ελένη και Δήμο

Η Κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο 25 Μαΐου στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στην Κω. ( Η σορός θα βρίσκεται εντός του Ναού από τη 1μμ).
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ