ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ …. ΛΕΣ ,,,,,;;;;;
Εξαντλήθηκε η υπομονή μας και πρέπει να μιλήσουμε ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ....!!!!

Δεν μπορεί να είμαστε απαθείς και να αφήνουμε το χωριό μας να καταστρέφεται από ανθρώπους, που είναι ανίκανοι για τα σπίτια τους και πούλησαν τα σπίτια τους στους Ρομά.....!!!!

Δεν μπορεί τον πολιτισμό του χωριού μας να τον αφήνουμε σε ανθρώπους που δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό και ηθικές αξίες ……!!!

Αυτό πρέπει να πάρει ένα τέλος και ήρθε η ώρα! Διαφορετικά αν τους αφήσουμε, τότε το χωριό μας θα σβήσει, γιατί μερικοί έχουν σχέδιο μετά τους Ρομά που έφεραν στο χωριό μας, να φέρουν και τα σκουπίδια .....!!!!

Για όλη αυτή την κατάντια, φταίνε αυτοί που πούλησαν τα σπίτια τους και εμείς έχουμε την μεγαλύτερη ευθύνη που τους επιβραβεύουμε και  τους κάνουμε προέδρους στους συλλόγους και επίτροπο στην εκκλησία...!!!!

Δυστυχώς, έχει χαθεί το μέτρο, η ηθική και η αξιοπρέπεια στο δυστυχισμένο χωριό μας .....!!!!

Την μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο Ιερέας του χωριού μας που βάζει επιτρόπους στην εκκλησία αυτούς που κόβουν τα δέντρα της εκκλησιάς και τα περνούν για να ζεσταθούν στο σπίτια τους και κάνει επιτρόπους αυτούς που πούλησαν τα σπίτια τους στους Ρομά…!!!! Αυτά  είναι τα παραδείγματα  που προβάλει η ενορία μας στα παιδιά μας ………;;;;;

Με αυτά που συμβαίνουν στο χωριό μας δεν πάει η πλειοψηφία των κάτοικων του χωριού μας  στην εκκλησία για να εκκλησιαστεί. Και  το τελευταίο  παράδειγμα είναι το Πάσχα, που η εκκλησία του χωριού μας των 350 κατοίκων ήταν παντελώς άδεια και  είχε μόνο 50 κατοίκους στην εκκλησία, ενώ οι υπόλοιποι είχαν πάει στις γειτονικές ενορίες ....!!!!

Αυτοί που πούλησαν τα σπίτια τους στους Ρομά και κατέστρεψαν το χωριό μας πρέπει να απολογηθούν και όχι να έχουν την απαίτηση να λαμβάνουν αξιώματα και θέσεις τιμής ....!!!!

Να απολογηθούν πρώτα από όλα στα παιδιά μας, γιατί κατέστρεψαν το χωριό μας και πούλησαν τα σπίτια τους στους Ρομά μόνο και μόνο για να τα αρπάξουν και να τα οικονομήσουν ...!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ …….!!!!

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ