ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΦΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΦΑΡΩΝ «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ


Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας και ο Πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αρφαρών, Ιωάννης Ζαλαχώρης, παρουσία αιρετών του Δήμου και μελών του ΔΣ του Συλλόγου, υπέγραψαν σήμερα χρησιδάνειο για την παραχώρηση χώρου, προκειμένου να λειτουργήσει στα Αρφαρά ιστορικό και λαογραφικό μουσείο.

Ο χώρος αυτός, που βρίσκεται στο υπόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου Αρφαρών και στον οποίο υπάρχει τμήμα παλιού ελαιοτριβείου (Νιαρχαίϊκο), παραχωρείται χωρίς αντάλλαγμα για 15 έτη.

Όπως σημειώνεται από τον Δήμο Καλαμάτας, ο Σύλλογος έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό αντικειμένων, που θα χρησιμεύσουν για την πρώτη λαογραφική συλλογή του μουσείου.

Αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια στον δραστήριο σύλλογο του γειτονικού χωριού των Αρφαρων που προχώρησε σε μια καινοτόμο και σπουδαία πράξη της δημιουργίας ιστορικού και λογογραφικού Μουσείου με σκοπό την διατήρηση της ιστορικής και λαογραφικής μνήμης..!!!

Δυστυχώς στο χωριό μας ακόμα ασχολούμαστε με τις ανοησίες και τις βλακείες ανόητων και ηλίθιων που μας είπαν ότι ο Πάμισος περνά από Αρφαρά Αριοχώρι και Πήδημα και τώρα θέλουν να κάνουν και σύλλογο Ρομά ….!!!!


Δυστυχώς η βλακεία δεν έχει ώρια όπως πολύ σωστά είπε ο  Αλμπέρτ  Αισταιν…!!! Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ