3.000.000 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑ ΣΤΟ ΊΔΡΥΜΑ ΑΠΟΡΩΝ ΑΝΙΑΤΩΝΕντατικά προχωρούν οι εργασίες ανοικοδόμησης της νέας πτέρυγας στο Ίδρυμα Απόρων Ανιάτων «Η Στέγη της Εκκλησίας» της Μητρόπολης Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, στη νέα πτέρυγα με εμβαδόν περίπου 2.500 τ.μ., δυναμικότητας 70 κλινών, θα υπάρχει η δυνατότητα περίθαλψης ανθρώπων που έχουν ανάγκη, ενώ εκτός των νέων θαλάμων, θα υπάρχει κολυμβητική πισίνα, φυσιοθεραπευτικό κέντρο για τους τρόφιμους, γυμναστήριο και υπερσύγχρονο ιατρείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν δαπανηθεί περισσότερα από 3.000.000 ευρώ.

Χθες ο      Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος επέβλεψε τις εργασίες ανοικοδόμησης της νέας πτέρυγας του Ιδρύματος, η οποία κατασκευάζεται κοντά στο υπάρχον οικοδόμημα με χρήματα του Ιδρύματος, χωρίς καμία κρατική ή άλλη αρωγή.

Πριν την επίσκεψη στην υπό κατασκευή πτέρυγα, ο κ. Χρυσόστομος είχε περάσει από τους θαλάμους και τους χώρους του Ιδρύματος και είχε συνομιλήσει με τους εργαζομένους και τους τρόφιμους. Νωρίτερα είχε λειτουργήσει στο πανηγυρίζον παρεκκλήσι του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου.

Τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου του Ιδρύματος, ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. Ευστάθιος Μπαρούτσος, Διευθυντής του Ιδρύματος, ο Πρωτ. Σωτήριος Τζαϊλέας, μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος, και ο Διάκονος Αντώνιος Μανουσόπουλος.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ