ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ «ΜΑΛΑΚΑ» ΟΙ ΔΥΟ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους τη Δευτέρα στον ανακριτή ο 32χρονος και ο 73χρονος που κατηγορούνται για την υπόθεση σωματεμπορίας σε βάρος της 30χρονης συζύγου του πρώτου.

Αμφότεροι απαγορεύεται να προσεγγίσουν τη γυναίκα.

Ο 32χρονος σύζυγος κατηγορείται πως έναντι αμοιβής (περίπου 100 ευρώ τη φορά) εξέδιδε στον 73χρονο την 30χρονη σύζυγό του.
Αυτό, μάλιστα, φαίνεται να συνέβαινε από τις αρχές του έτους έως και τον Απρίλιο συνεχόμενα.

ΣΤΑ «ΜΑΛΑΚΑ» ΔΥΟ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ

Σε φυλάκιση 2 ετών και 6 μηνών, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, καταδικάσθηκαν χθες από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας δύο Ρομά για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και αφού τους αναγνωρίσθηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Πρωτόδικα, από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας, είχαν καταδικασθεί σε κάθειρξη 6 ετών ο καθένας.

Διαρρήξεις

Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν διαρρήξει κτηνιατρείο από το οποίο αφαίρεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και 200 ευρώ.  Μετά είχαν διαρρήξει σπίτι, απ’ όπου πήραν χρυσαφικά και 500 ευρώ.

Την επόμενη μέρα από τις κλοπές ο ένας κατηγορούμενος εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να κινείται την οδό Αθηνών, με κατεύθυνση προς Τρίπολη και επιχείρησαν να τον ελέγξουν. Στο αυτοκίνητο μαζί του ήταν άλλα τρία άτομα. Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα, αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και ξεκίνησε καταδίωξη. Εξαιτίας όμως της ολισθηρότητας του δρόμου στο ύψος του ΤΕΙ έχασε τον έλεγχο του αγροτικού που οδηγούσε και έπεσε σε νησίδα πρατηρίου υγρών καυσίμων. Μέχρι, όμως, να φτάσουν οι αστυνομικοί, οι τέσσερις επιβαίνοντες εξαφανίσθηκαν. Οι αστυνομικοί στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο βρήκαν το φορητό υπολογιστή που είχαν αφαιρέσει από το κτηνιατρείο, καθώς κι ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκε στη γυναίκα του άλλου κατηγορούμενου Ρομά.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος τότε, πιστεύοντας ότι θα τη γλιτώσει έπειτα από κάποιες ώρες, εμφανίσθηκε στην Αστυνομία θέλοντας να δηλώσει, όπως ισχυρίσθηκε, την κλοπή του αυτοκινήτου του. Όμως, οι αστυνομικοί τον είχαν δει, τον αναγνώρισαν και τον συνέλαβαν.ΠΗΓΗ: www.tharrosnews.gr

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ