ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΣτις πέντε το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης 25 Ιουνίου 2019 θα τελεστεί η κηδεία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με τιμές εν ενεργεία Προέδρου της Δημοκρατίας θα τελεστεί η κηδεία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ενώ η ημέρα της κηδείας του, η ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, κηρύσσεται ως δημόσια αργία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί από Ιερό Ναό της Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, ενώ από τις εννέα το πρωί της Τρίτης μέχρι τις τρεις το απόγευμα, η σορός του Δημήτρη Χριστόφια θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο οίκημα της ΠΕΟ στη Λευκωσία. Η ταφή θα γίνει στη συνέχεια στο κοιμητήριο της Μακεδονίτισσας.

Την εξόδιο ακολουθία, θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κύκκου Νικηφόρος. Επικήδειο εκ μέρους του Λαϊκού Κινήματος θα εκφωνήσει ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Σήμερα το πρωί συνεδρίασε το Πολιτικό Γραφείο του ΑΚΕΛ για να αποδώσει τιμές στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για χρόνια Γενικό Γραμματέα του κόμματος.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ