ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΔημόσιες αυστηρές παρατηρήσεις έκανε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Καλαμάτας, νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, στους Αντιδημάρχους του που εμπλέκονται με τις διαδικασίες των έργων για τις αλλεπάλληλες παρατάσεις σε πολλά έργα του Δήμου. 

Ο Δήμαρχος αποποιήθηκε των όποιων δικών του ευθυνών σημειώνοντας δημόσια ότι λόγω του οχτάμηνου προεκλογικού του αγώνα για την Περιφέρεια δεν είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί όλα τα θέματα με τη μεγαλύτερη επιμέλεια.

Μάλιστα ο Δήμαρχος έδωσε εντολή, μιλώντας με ιδιαίτερα αυστηρό ύφος στους Αντιδημάρχους του, να μην ξανάρθει θέμα παράτασης έργου στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να το έχει δει και ο ίδιος.

Οι Αντιδήμαρχοι επιχείρησαν να του πουν ότι δεν είναι οι ίδιοι αρμόδιοι και ότι τις παρατάσεις τις εισηγείται η Τεχνική Υπηρεσία και ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας απάντησε ότι δεν θέλει δικαιολογίες και πως θα μιλήσει δημόσια και για την Τεχνική Υπηρεσία.

Ο Δήμαρχος ζήτησε να αποσυρθούν κάποιες εισηγήσεις για παράταση έργων ή να μειωθεί το χρονικό διάστημα των παρατάσεων που εισηγήθηκε η Τεχνική Υπηρεσία, ωστόσο όταν διαπίστωσε ότι οι παρατάσεις αυτές ήδη τρέχουν ή ότι υπάρχει τεκμηριωμένη εισήγηση δεν επέμεινε στις αρχικές του αναφορές.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ