ΕΦΥΓΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ


Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε το τραγικό  γεγονός του θανάτου μιας δραστήριας και μεγάλης προσωπικότητας των γραμμάτων της Μεσσηνίας της Βάσως Παπαδοπούλου – Μπουλούκου,  η οποία έλκε την καταγωγή της και από την μεγάλη οικογένεια Κόσσυβα από τον Ανεμόμυλο Μεσσηνίας.

Η Βάσω Παπαδοπούλου - Μπουλούκου ήταν μια δραστήρια προσωπικότητα, πολυγραφότατη συγγραφέας, δραστήρια πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (ΔΕΕΛ) Νομού Μεσσηνίας, εξαίτερη δημοσιογράφος και λογοτέχνης, άνθρωπος μελιστάλακτος με ευγένεια ψυχής και καλή αναγνώστρια της σελίδας μας, αλλά και φίλη του χωριού μας, αφού το επισκεπτόταν πάρα πολύ συχνά.

Ήταν παντρεμένη με τον αξιόλογο και καλόκαρδο άνθρωπο Αθανάσιο Παπαδόπουλο και είχε δύο παιδιά τον Βασίλη και τον Στάθη Παπαδόπουλο.

Η  ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και οδύνη της για τον θάνατο  αυτής της μεγάλης και σπουδαίας γυναίκας των γραμμάτων και με την μεγάλη προσφορά στον πολιτισμό και εύχεται και προσεύχεται στον Τριαδικό Θεό της αγάπης να την αναπαύσει και η οικογένειά της να έχει την ευχή της και να ζήσουν με υγεία και να την θυμούνται.

 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:30 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ

Αποχαιρετούμε την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στις 11.30π.μ., στο Νεκροθάλαμο του Τρίτου Νεκροταφείου την αγαπημένη μας σύντροφο, μάνα, γιαγιά, αδερφή, θεία, φίλη, Βάσω Παπαδοπούλου Μπουλούκου Πρόεδρο της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών Μεσσηνίας.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αμέσως μετά στον Μεγάλο Ναό του Κοιμητηρίου.

Όσοι επιθυμούν, αντί Στεφάνου, παρακαλούμε να καταθέσουν στη μνήμη της, δωρεά στον λογαριασμό που διατηρεί ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Νεφροπαθών (Τράπεζα Πειραιώς 5141091397324)


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ