ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ


Έντονη αστυνομική παρουσία υπάρχει από το μεσημέρι στο κέντρο της Κυπαρισσίας.

Αιτία είναι η προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναρχικών ομάδων κατά της εξόρυξης υδρογονανθράκων.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

"ΕΞΟΡΎΞΕΙΣ = ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ - ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας σε αυτόν τον αγώνα!

Οσο η κοινωνία αντιστέκεται στα σχέδια των ερευνών και εξορύξεων για υδρογονάνθρακες, τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται το έργο των ΕΛ.ΠΕ να προχωρήσουν τις εργασίες τους στον Κυπαρισσιακό και στο κράτος να υποστηρίξει και να επικυρώσει αυτά τα σχέδια.
Η Πρωτοβουλία Αναρχικών Ενάντια στις Εξορύξεις, διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία της Κυπαρισσίας, το Σάββατο, 29/6, 19:00!
Παρακάτω το κείμενο καλέσματος και η αφίσα της Πρωτοβουλίας.

ΟΙ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ

Παρασκευή 28/6 στις 20:00 στην κατάληψη Παραρτήματος:

Εκδήλωση - συζήτηση:"Ενεργειακή ανάπτυξη και πολεμική προετομασία του ελληνικού κράτους", με συντρόφισσες/ους από την κατάληψη Terra Incognita (Θεσσαλονίκη).

Σάββατο 29/6 στις 19:00: Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας, προσυγκέντρωση στις 14:00 στην κατάληψη Παραρτήματος.

Για τη μετάβαση θα υπάρχουν κάποια οχήματα από την πρωτοβουλία για κόσμο που θέλει να έρθει όσοι/ες επιθυμούν να έρθουν να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε απαντώντας σε αυτό το mail, είτε στην εκδήλωση της Παρασκευής, είτε κανονίζοντας με δικό τους μέσο, ερχόμενοι είτε στην προσυγκέντρωση το καλύτερο σε περίπτωση που χρειάζονται θέσεις για άτομα) είτε στη συγκέντρωση στην Κυπαρισσία.

ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΤΑ ΔΑΣΗ, ΤΑ ΒΟΥΝΑ

Πρωτοβουλία Αναρχικών Ενάντια Στις Εξορύξεις"Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ