Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ.Την Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019 και ώρα 18:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στην Καλαμάτα που βρίσκεται στην οδό  Ναυαρίνου  την ημέρα που η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη των Αγίων Ανάργυρων, η Μεσσηνία αποχαιρετά τον άνθρωπο συγγραφέα και ιατρό Νικόλαο Σταυρόπουλο.

«Το πάν στη ζωή είναι το ΠΑΝ, Πίστη, Αγών, Νίκη». Μόνο που ο τελευταίος αγώνας που έδωσε ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο ιατρός ουρολόγος και συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, ήταν άνισος.

Έφυγε νωρίς από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του μεγάλο πόνο στην οικογένειά του, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Είχε πολλά να προσφέρει ακόμα και άλλα τόσα σχέδια για το μέλλον. Όμως, η μοίρα είχε τα δικά της σχέδια, από εκείνα που χαλάνε αυτά των ανθρώπων…!


Ο Νικόλαος Ι. Σταυρόπουλος γεννήθηκε στην Κάτω Μέλπεια Μεσσηνίας, από γονείς βιοπαλαιστές. Εκεί έζησε τα παιδικά του χρόνια, βοηθώντας και αυτός στις διάφορες ασχολίες της οικογένειας. Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έγινε χειρουργός ουρολόγος. Διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμάτα.

Πήρε τον τίτλο του διδάκτορος του Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μετεκπαίδευση στο εξωτερικό με υποτροφία του ΙΚΥ. Έχει υπάρξει συγγραφέας σε 3 επιστημονικά βιβλία και δημοσίευσε πολλές εργασίες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος ήταν παντρεμένος με την Αρχοντούλα Κατσαμπάνη και ήταν τρίτεκνος.

Καλό ταξίδι, Νικόλα..!!!
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ