ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΚΑΙ MΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 22ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣΏρες αγωνίες στο Πολυλίμνιο για την τύχη του 22χρονου από τη Σπάρτη, που το μεσημέρι, γύρω στις 4.30, βούτηξε από τους καταρράκτες σε μία από τις λίμνες στο Πολυλίμνιο και δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια.

Έκτοτε ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Συγκεκριμένα έφτασαν στο σημείο 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Γαργαλιάνων με 6 πυροσβέστες, καθώς και 5 δύτες με καταδυτικό εξοπλισμό  και λέμβο από την 1η ΕΜΑΚ. Επίσης, στο σημείο έσπευσε και η εθελοντική ομάδα διασωστών “ΓΑΙΑ” από τη Δυτική Μάνη, αλλά και ασθενοφόρο από την Πύλο. Εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του. Τι αναφέρει η Πυροσβεστική:

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν τρία χρόνια, στις 13 Αυγούστου 2016, μια νεαρή από την Πάτρα, 24 ετών, είχε βρει τραγικό θάνατο, ενώ είχε τραυματιστεί η 25χρονη φίλη της, όταν έπεσαν πάνω τους βράχια-μετά από ξαφνική καταιγίδα- την ώρα που έκαναν πεζοπορία μέσα στο Πολυλίμνιο.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ