ΕΝΑ ΕΡΓΟ 104 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)Δυστυχώς, οι φωτογραφίες μαρτύρων με το πιο δυσάρεστο τρόπο δείχνουν ότι στο χωριό Πλατύ – Καλαμάτας – Μεσσηνίας πως ένα έργο 104,065,04 ευρώ  σαπίζει στην εποχή της οικονομικής κρίσης που οι Έλληνες πολίτες έχουν, κυριολεκτικά, ματώσει με τις θυσίες τους και από την υπερφορολόγησή τους .

Ένα έργο που έπρεπε να ήταν η ατμομηχανή της ανάπτυξης του χωρίου μας και θα έδινε την οικονομική ανάπτυξη και το νέο ξεκίνημα σε ένα χωριό, το οποίο ο κατήφορος και η εγκατάλειψη δεν έχουν σταματημό.  Αυτό το έργο,  αντίθετα,  έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο βοσκοτόπι γεμάτο με καλάμια, σαπισμένα ξυλά, σπασμένες τις πόρτες και τα αγριόχορτα συμπληρώνουν την θλιβερή αυτή εικόνα  της ντροπής…!!!!

Οι φωτογραφίες μαρτυρούν την εγκατάλειψη και την απογοήτευση, αφού τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων είναι κυριολεκτικά πετάμενα…!!!

Θα θέλαμε  να μάθουμε τι συμβαίνει με αυτήν την  θλιβερή εικόνα ντροπής  που προστάζει ο χώρος του «Ιππικού Κέντρου Πλατέος» και του Ιπποδρομίου   και ποιός είναι υπεύθυνος για αυτήν την εικόνα, αλλά και αν γνωρίζει ο Δήμος της Καλαμάτας και οι λεγόμενοι υπεύθυνοι του Δήμου …;;;

Βέβαια, δυστυχώς το χωριό μας έχει το θλιβερό προσόν να έχει τον γιο του ιερέα του χωρίου Γενικό Γραμματέα στον Δήμο Καλαμάτας για αυτό έχει και αυτά τα χάλια και αυτή την  θλιβερή και ντροπιαστική εικόνα της διάλυσης. Άλλωστε, ο γιος του πάπα και Γενικός Γραμματέας  ασχολείται μόνο με την εκκλησία ……………..  

Με τα αλλά χαλιά του χωρίου Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας  και του Δήμου  Καλαμάτας δεν υπάρχει λόγος και  δεν ασχολείται ……. 

Όπως με το νερό που πίνουμε που είναι σκέτο «δηλητήριο» τον τελευταίο καιρό, με το  Νεκροταφείο που είναι σε άθλια κατάσταση,  με τα σκουπίδια και τους βρόμικους κάδους, με τους  βρόμικους  δρόμους, την  διαλυμένη  αστική και αγροτική οδοποϊία,   τον ιππόδρομο που είναι διαλυμένος, αλλά και με το  πνιγμένο στα αγριόχορτα και στα σκουπίδια ιππικό κέντρο.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ