ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠ΄ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΕΝΑΣ 21ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΜΑ ΕΚΛΕΒΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΆΜΜΟ ΆΡΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣΤέσσερις κλοπές σε 4 ημέρες έκανε ένας 21χρονος Ρομά, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω κατά την τελευταία. κλοπή το βράδυ της Παρασκευής στο χωριό Άμμος.

Ο νεαρός είχε αφαιρέσει από αγροκτήματα και αποθήκες ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρολογικό υλικό, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία, συνολικής αξίας 3.500 ευρώ.

Επ’ αυτοφώρω

Το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 8.30, ο 21χρονος μπήκε σε περιφραγμένο αγρόκτημα στο χωριό Άμμος. Από εκεί αφαίρεσε μια χάλκινη ψεκαστήρα. Είχε γίνει όμως αντιληπτός από περίοικους και είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία. Έτσι, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβασθεί στο αυτοκίνητό του για να φύγει, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον συνέλαβαν.

Μετά τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν κι άλλες τρεις κλοπές που είχε κάνει ο 21χρονος σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, κατά το χρονικό διάστημα από 16 Ιουλίου έως και την Παρασκευή.

Άλλες κλοπές

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το πρωί της Παρασκευής ο 21χρονος στην περιοχή του Άρι μπήκε σε αποθήκη και αφαίρεσε ένα κλιματιστικό μηχάνημα, ηλεκτρολογικό υλικό, χάλκινα και σιδερένια αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Την Τρίτη, κατά τις βραδινές ώρες, στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου, αρχικά μπήκε  σε αγροικία και αφαίρεσε ηλεκτρικές συσκευές. Αμέσως μετά μπήκε σε αποθήκη και αφαίρεσε διάφορα εργαλεία. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και στις δύο περιπτώσεις, ήταν συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Κατά τη σύλληψή του, κατασχέθηκε η χάλκινη ψεκαστήρα που είχε αφαιρέσει από το αγρόκτημα στον Άμμο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το όχημα που είχε ο 21χρονος, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο 21χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.ΠΗΓΗ: tharrosnews.gr

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ