ΕΒΑΖΕ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΙΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Ο 41ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ 5 ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣΈνας 41χρονος Έλληνας συνελήφθη την Τετάρτη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας για 5 εμπρησμούς.

Μάλιστα τους 3 φέρεται ότι προκάλεσε την ημέρα της σύλληψής του, βάζοντας φωτιά αρχικά στον Άγριλο του Δήμου Καλαμάτας και μετά έφυγε και έβαλε δύο φωτιές στους Γιανναίους και την Ποταμιά του Δήμου Μεγαλόπολης. Επίσης κατηγορείται ότι αυτός έβαλε δύο φωτιές το 2015 και πέρυσι σε περιοχές του παλιού Δήμου Αρφαρών.

Χθες, κι αφού κρατήθηκε τη νύχτα, ο 41χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση κατ' εξακολούθηση. Στη συνέχεια, η εισαγγελέας τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, απ' όπου πήρε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα.

Οι πέντε πυρκαγιές, για τις οποίες κατηγορείται, είναι σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις, και ειδικότερα:

• 3 Αυγούστου 2015 και ώρα 3.45 μ.μ., σε δασική έκταση στη θέση Άγιος Ευθύμιος, του παλιού Δήμου Καλαμάτας.

• 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 5.10 μ.μ., σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πήδημα του Δήμου Καλαμάτας.

• Προχθές Τετάρτη και ώρα 5.40 μ.μ., σε δασική έκταση, στη θέση Ράχες, στην Τοπική Κοινότητα Αγρίλου του Δήμου Καλαμάτας.

• Το ίδιο απόγευμα και ώρα 7.19 μ.μ., σε δασική έκταση στην Τοπική Κοινότητα Γιανναίων του Δήμου Μεγαλόπολης.

• Επίσης, το ίδιο απόγευμα και ώρα 7.54 μ.μ., σε αγροτική έκταση της Τοπικής Κοινότητας Ποταμιάς του Δήμου Μεγαλόπολης.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ