ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΕφ' όλης της ύλης συνάντηση σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα είχαν σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή και διήρκεσε μισή ώρα. Οι δύο άνδρες συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις μετά την 7η Ιουλίου και τις προοπτικές της χώρας υπό το φως της νίκης της παράταξης στις πρόσφατες εκλογές.
Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Αντώνη Σαμαρά για την ολόθερμη στήριξή του σε όλη την περίοδο που προηγήθηκε των εκλογών.
Δεν έγινε όμως γνωστό αν υπήρξε κάποια συμφωνία ή συζητήθηκε το ενδεχόμενο μετακίνησης του κ. Σαμαρά ως επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εξέλιξη που εκ των πραγμάτων θα έχει επίπτωση και στις βουλευτικές έδρες της Μεσσηνίας με ευνοούμενη την πρώτη επιλαχούσα Νατάσσα Κυριακοπούλου.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο κ. Μητσοτάκης θα έχει την Τετάρτη αντίστοιχη συνάντηση και με τον έτερο πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ