ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΚΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος μετά θλίψεως και οδύνης αναγγέλλει εις το πιστό πλήρωμά της,  την προς Κύριον Εκδημίαν του Μακαριστού Ποιμενάρχου μας κυρού Νικόλαου.

            Η Εξόδιος Ακολουθία του αειμνήστου Μητροπολίτου μας θα τελεσθεί την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας και η ταφή του σκηνώματός του θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Δαμάστας.

ΠΗΓΗ: http://www.imfth.gr


ΣΕ ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Εκοιμήθη ξαφνικά το απόγευμα του Σαββάτου (27/07) ο επί 23 χρόνια Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος σε ηλικία 71 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Η κηδεία του μακαριστού Μητροπολίτη θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Τρίτης 30/07) στη Μητρόπολη, ενώ η ταφή θα γίνει στη Μονή Δαμάστας, όπου έχει ταφεί και η μητέρα του. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr το σκήνωμα του Νικολάου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από το απόγευμα της Κυριακής στο Μητροπολιτικό Ναό στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα γίνουν και δυο αγρυπνίες στο Μητροπολιτικό Ναό, όπου θα βρίσκεται το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη. Σημειώνεται ότι πριν από λίγους μήνες έχασε τη μητέρα του Μαρία Πρωτοπαπά την οποία φρόντιζε μέχρι τα βαθιά της γεράματα, αφού «έφυγε» σε ηλικία 102 ετών.


Καταληκτικά, σημειώνεται ότι τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας αναλαμβάνει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ