ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΡΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΗ Μιράντα είναι μια νέα κοπέλα που δίνει καθημερινά τη δική της μάχη. Μια μάχη που θέλει ψυχικά αποθέματα, δύναμη και “φιλαράκια”!

Σήμερα έγραψε στο Facebook ένα κείμενο από την καρδιά της για τον Πέτρο. Τον Πέτρο απλά… Που ήταν, είναι και θα είναι κι αύριο το φιλαράκι της. Επειδή οι εκλογές θα περάσουν και θα μείνουν οι άνθρωποι, χωρίς τίτλους κι αξιώματα. Όπως τους ξέραμε από παλιά.

“Πόσο εύκολο είναι να μιλάς για έναν λαϊκό πολιτικό που είναι δίπλα σε όλους, σαν άνθρωπος, σαν φίλος, χωρίς να έχεις μπει στη θέση του ανθρώπου αυτού. Ή να μιλάς για έναν άνθρωπο χωρίς να τον ξέρεις προσωπικά…

Ενδεχομένως να είναι εύκολο όταν κάποιες λέξεις υποσυνείδητα με τα χρόνια έχουν ταυτιστεί με τη λέξη “αναξιοπιστία” και “λαμογιά”. Πάντα όμως υπάρχει η εξαίρεση…

Και αυτή η εξαίρεση είναι ο φίλος Πέτρος Κωνσταντινέας. “Ανθρωπιά” και “Τιμιότητα” είναι λέξεις ανεκτίμητες να χαρακτηρίζουν έναν άνθρωπο, πόσο μάλλον έναν πολιτικό.

Λυπάμαι για τα “παπαγαλάκια” που λένε ότι λένε γιατί βλέπουν μόνο έναν τίτλο και όχι τον άνθρωπο σαν άνθρωπο.

Χαίρομαι για τους ανθρώπους που δεν βλέπουν τον τίτλο του Πέτρου και βλέπουν την ψυχή του και τα καθαρό του βλέμμα.

Τα συναισθήματα μου μπλοκάρουν στο τί άνθρωπος είναι ο Πέτρος στα μάτια μου.

Όχι τόσο γιατί στάθηκε ανιδιοτελώς σε εμένα, όχι γιατί ήταν ο προσωπικός μου ευεργέτης και άνθρωπος που του χρωστάω πολλά… αλλά επειδή έτσι είναι σαν άνθρωπος.

Να βοηθάει όπου μπορεί και ταυτόχρονα να έχει ψηλά το κεφάλι και καθαρή τη ψυχή του.

Φιλαράκι, όπως αποκαλείς την όμορφη ομάδα σου, είμαστε κοντά σου”!

ΠΗΓΗ: messinialive.grΟι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ