ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΣυναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Τριφυλία, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, για φωτιά σε τουριστική επιχείρηση στο Καλό Νερό.

Ολοσχερώς καταστράφηκαν εγκαταστάσεις θερινής επιχείρησης καφέ – εστιατορίου – μπαρ στην παραλία του Καλού Νερού Τριφυλίας από πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το πρωί.

Κατά την επιχείρηση κατάσβεσης τραυματίστηκε ελαφρά πυροσβέστης και κατά τη μεταφορά του με όχημα του Π.Σ. στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σημειώθηκε τροχαίο στην είσοδο της πόλης με άλλο όχημα που κινούνταν από την αντίθεση κατεύθυνση, καθώς συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Χθες το πρωί, μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην επιχείρηση στο Καλό Νερό, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και στο σημείο έσπευσαν έξι οχήματα (3 από το Π.Κ. Κυπαρισσίας, 1 από την Π.Υ. Γαργαλιάνων και 1 από την Π.Υ. Μελιγαλά) με δώδεκα πυροσβέστες που επιχείρησαν, υπό αντίξοες συνθήκες, για τον περιορισμό της, ώστε να μη λάβει τεράστιες διαστάσεις και επεκταθεί σε παρακείμενα αγροτεμάχια.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί ιδιοκτητών, εργαζομένων ή και πελατών.

Στον πυροσβέστη που τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι έγιναν ράμματα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ για προληπτικούς λόγους εισήχθησαν στο νοσοκομείο τα δύο ακόμα άτομα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ