Ο ΝΙΚΟΣ ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΚΑΡΕΙ ΜΟΝΑΧΟΣΙερομόναχος αναμένεται να καρεί μέχρι το τέλος Ιουλίου ή τα μέσα Αυγούστου στην ιερά Μητρόπολη Σύρου, ως πατέρας Κυπριανός, ο γνωστός αστρολόγος Νίκος Χορταρέας, ο οποίος αποφάσισε να αφιερωθεί στο Θεό και να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σήμερα, βρίσκεται σε μία Εκκλησία στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννη να επιβεβαιώνει τη κουρά του ως μοναχού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης κ.κ Ιωάννης επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη είδηση στην ιστοσελίδα εκκλησιαστικού περιεχομένου Εkklisia Online, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι: Φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν στην πλάνη να έχουν μία αλλαγή στη ζωή τους

Αναλυτικά είπε για τον Χορταρέα:

«Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητιτών δυνάμεων. Δεν υπάρχει απαξίωση στη ζωή της Εκκλησίας ουδενός. Δέχεται τους πάντες. Ο ψαράς γίνεται Απόστολος και ο διώκτης γίνεται Απόστολος, ο ληστής γίνεται ο ληστής του Παραδείσου και ο τελώνης και η πόρνη πάνε πιο μπροστά από αυτούς που είναι θεοσεβούμενοι στην εποχή τους.

Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου. Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους.

Μεταστρέφονται, βρίσκουν την Αλήθεια. Δεν περιφρονούν κανέναν, εμείς γιατί να τους περιφρονήσουμε; Που βλάπτει ένας άνθρωπος να επιθυμεί να γίνει Μοναχός;», ανέφερε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά.Πηγή: iefimerida.gr

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ