ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, τίθεται από το Δήμο σε εφαρμογή ηλεκτρονικό σύστημα αυτόματης καταγραφής των κλήσεων, με τις οποίες βεβαιώνονται παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, που θα συνδέεται με το λογισμικό της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Καλαμάτας.

Ο δημοτικός αστυνομικός θα καταγράφει ηλεκτρονικά την κλήση και θα την εκτυπώνει επιτόπου, ενώ αυτόματα θα ενημερώνεται και η Διεύθυνση Οικονομικών του Δήμου

Οι δημοτικοί αστυνομικοί θα χρησιμοποιούν εφαρμογή έκδοσης βεβαιώσεων παράβασης (κλήσεων), που είναι εγκατεστημένη σε ειδικές φορητές συσκευές (smartphones).

Κατά την έκδοση της βεβαίωσης παράβασης και μετά την εκτύπωσή της από το φορητό εκτυπωτή του δημοτικού αστυνομικού, τα στοιχεία της παράβασης θα μεταφέρονται άμεσα και αυτόματα στο λογισμικό της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου. Το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα λήψης υπηρεσιακής φωτογραφίας.

Πλεονεκτήματα – χαρακτηριστικά του νέου συστήματος:

1) Smartphones ανθεκτικά σε εξωτερικές συνθήκες
2) Εξοικονόμηση χρόνου στη βεβαίωση παραβάσεων και την ενημέρωση του συστήματος της Διεύθυνσης Οικονομικών
3) Τεχνολογική εξέλιξη
4) Σεβασμός προς το περιβάλλον.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ