ΕΝΑ ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ «ΕΝΟΤΗΤΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΡ. ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΓΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΕΣ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ένα νέο ιστολόγιο έκανε την εμφάνιση του στο  μεγάλο και αχανές κόσμο του διαδίκτυο με την ονομασία «ΕΝΟΤΗΤΑ» και δημιουργό του έχει τον καταξιωμένο και διαπρεπή καθηγητή - θεολόγο τον κύριο  Δρ. Ιωάννη Μπουγά.

          Το ιστολόγιο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και σημαντικό στην ιστορική και θρησκευτική έρευνα,  γιατί είναι μεγάλη και σημαντική  πηγή αδημοσίευτου ιστορικού και θρησκευτικού υλικού από φωτογραφίες μεγάλων εκκλησιαστικών γεγονότων των περασμένων ετών και ιδιαίτερα του 20ού αιώνα στην Μεσσηνία και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

          Η      ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας στα πλαίσια της προβολής και ενίσχυσης σημαντικών πρωτοβουλιών που έχουν ως σκοπό την διάδοση του πολιτισμού και της ιστορίας, αλλά και της διάσωσης της θρησκευτικής και ιστορικής μνήμης  προβάλει αυτήν την σπουδαία ενέργεια και  συγχαίρει τον διαπρεπή καθηγητή - θεολόγο τον κύριο  Δρ. Ιωάννη Μπουγά για αυτήν την σπουδαία και σημαντική εργασία που κάνει και έχει στόχο την διάδοση της ιστορικής αλήθειας, αλλά και την προβολή τον σπουδαίων μεγάλων ιστορικών και θρησκευτικών γεγονότων.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ