«ΦΩΤΙΑ» ΚΑΙ «ΚΟΛΑΣΗ» ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΤΡΙΝΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΟ σεφ προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την υπόθεση - Παρέμβαση για το θέμα έκανε ο Αλέκος Αυλωνίτης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας - Απομακρύνθηκαν οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι από το μαγαζί.

Απομακρύνθηκαν οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι από το μαγαζί τού γνωστού σεφ Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα, ύστερα από τις καταγγελίες σπουδαστή για την κακομεταχείρισή του στην κουζίνα, στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Την Τρίτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, την πόρτα της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κέρκυρας πέρασε ο σπουδαστής μαγειρικής που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι.

Ο 19χρονος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παρέμεινε για περισσότερα από 45 λεπτά στο γραφείο της εισαγγελέως, η οποία ζήτησε να δει και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου της Κέρκυρας, ώστε να εξετάσει το εάν υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες. Εν τω μεταξύ, ζητήθηκε να μεταφερθεί ο 19χρονος στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ώστε να επιβεβαιωθούν τα τραύματά του. Ο ιατροδικαστής Χριστόφορος Τσαλικίδης, αφού είδε  τον 19χρονο, ζήτησε να εξετασθεί και από άλλους ειδικούς.

Παρέμβαση για το θέμα έκανε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, Αλέκος Αυλωνίτης: «Γνωστοποίησα το θέμα σε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα και θα έρθω σε επαφή και με τον υπουργό Εργασίας κ. Βούρτση και ταυτόχρονα σκέφτομαι και άλλου είδους κοινοβουλευτικές ενέργειες έτσι ώστε να μεγιστοποιήσω το θέμα».

Δικηγόρος 19χρονου μάγειρα: Ο Μποτρίνι μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά...

Την ίδια στιγμή ο Έκτορας Μποτρίνι, που βρίσκεται ήδη στο νησί της Κέρκυρας, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει  την υπόθεση. «Έχουν ήδη απομακρυνθεί δύο υπάλληλοι από το εστιατόρια και ένας αποχώρησε μόνος του. Τον συγκεκριμένο υπάλληλο φυσικά και τον γνωρίζω που έχει κάνει τις καταγγελίες αλλά δεν είχε υπάρχει ποτέ πρόβλημα μαζί του. Τι συμβαίνει πίσω από όλο αυτό, θα φανεί», δήλωσε ο ίδιος.

Επίσης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία με τους υπάλληλούς του στην κουζίνα. Όλοι χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, με τη λεζάντα: «Ένα ψέμα όταν το πει μονάχα ένας παραμένει ψέμα… όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια». Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και από ότι όλα δείχνουν ο «εφιάλτης στην κουζίνα» μόλις ξεκίνησε.

ΠΗΓΗ: ethnos.grΟι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ