ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΑΠΤΙΣΗ

Δυο πανέμορφα και παρά πολύ καλά παιδιά ο Νικόλαος Γεωργόπουλος από την Μεσσήνη Μεσσηνίας και η Παναγιώτα Μπούρα από το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας  βάπτισαν το πανέμορφο κοριτσάκι τους, την Κυριακή  25 Αυγούστου 2019 στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών στον Δήμο Μεσσήνης Μεσσηνίας.

Στην πανέμορφη κόρη του Νικολάου και της Παναγιώτας δόθηκε το όνομα Κωνσταντίνα - Ελένη από τους Νονούς της, που είναι ο Αναστάσιος και η Ελένη Δήμας από την Καλαμάτα.

Μετά την πανέμορφη θρησκευτική  τελετή της βαπτίσεως  ακολούθησε πλούσια δεξίωση και υπέροχο γλέντι στην πανέμορφη και πασίγνωστη  ταβέρνα «Το Στέκι της Παρέας» του Κωνσταντίνου Κωνσταντινόπουλου, που βρίσκεται στο Αριοχώρι Μεσσηνίας του Δήμου Καλαμάτας.

Η ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας εύχεται  στους υπέροχους γονείς να τους ζήσει το νέο όνομα να είναι μια καλή χριστιανή και να έχει υγεία και κάθε καλό  και ευλογημένο στην ζωή της.  Στους δε νονούς και πνευματικούς γονείς της να είναι πάντα άξιοι και στην πανέμορφη νεοφώτιστη Κωνσταντίνα  - Ελένη να έχει υγεία ευτυχία και κάθε καλό στην ζωή της.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ