«ΧΑΡΑΚΩΣΕ» ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΞΥΡΑΦΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣΖευγάρι τσακώθηκε στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, και ο άντρας  χαράκωσε τη γυναίκα πρόσωπο. Ενώ αιμορραγούσε ασταμάτητα, βγήκε στο δρόμο, καλώντας σε βοήθεια, σχεδόν λιποθύμησε στην άκρη της πλατείας.

Εκείνη θέλησε να φύγει και τότε ο αλλοδαπός σύντροφός της που είναι πρόσφατα αποφυλακίστηκε από τις Φυλακές Δομοκού, πήγε από πίσω της και με ένα σπασμένο ξυραφάκι, την χαράκωσε τουλάχιστον δύο φορές στο πρόσωπο. Δεν τη χτύπησε στην καρωτίδα, καθώς η γυναίκα αμύνθηκε, οι πληγές όμως ήταν βαθιές και το θύμα έχανε πάρα πολύ αίμα.

Οι περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία. Στο σημείο έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ, προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία πιέζοντας την πληγή της γυναίκας. 

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει. Άνδρες από την  Άμεση Δράση εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, για να εντοπίσουν τον άνδρα. Λίγη ώρα αργότερα τον συνέλαβαν.

Στη συνέχεια έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με επιπλέον συνοδό διασώστη που φρόντισαν για την άμεση και ασφαλή διακομιδή της άτυχης γυναίκας στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας....
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ