ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΝΙΚΑΣ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 25 Αυγούστου 2019, στις 12:00 το μεσημέρι, η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Ε. Νίκα και του Περιφερειακού Συμβουλίου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Ως είθισται, παρευρέθηκαν, εκτός από τα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, οι περισσότεροι εκ των Βουλευτών Πελοποννήσου, εκλεγμένοι και απερχόμενοι Δήμαρχοι, αλλά και δύο εκπρόσωποι της Κυβέρνησης: ο Υφυπουργός Εσωτερικών με αρμοδιότητα την αυτοδιοίκηση, κ. Λιβάνιος και ο Αρκάς Υφυπουργός Υγείας, κ. Κοντοζαμάνης.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, κ.κ.  Αλέξανδρος.

Ένταση με τον Παναγιώτη Κάτσαρη

«Επεισοδιακή» ήταν η τελετή ορκωμοσίας της νέας περιφερειακής αρχής Πελοποννήσου και του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Παναγιώτης Κάτσαρης, πήρε το λόγο, χωρίς αυτό να είναι προγραμματισμένο, θέλοντας να κάνει μια δήλωση, μετά τον πολιτικό του όρκο, καθώς ήταν προγραμματισμένος χαιρετισμός μόνο από τους κ. Νίκα και Λιβάνιο, εκ μέρους της Κυβέρνησης.

Οπωσδήποτε, ο κ. Νίκας δήλωσε πως η ανοχή είναι χαρακτηριστικό της Δημοκρατίας και ο κ. Κάτσαρης μίλησε για πολύ λίγο, απέναντι σε αποδοκιμασίες, υβριστικές εκφράσεις και γέλια των παρευρισκομένων θεατών.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ