"ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ"Κείμενο:  Μαριάννα Αδάμ Γκρόγκου
Φωτογραφίες:  Βασίλειος Δημ. Γεωργιόπουλος


Αυτά ήταν τα σημαντικά λόγια ενός πολιτικού, που η ενότητα του πολιτικού κόσμου  ήταν το ζητούμενο για όλη τη ζωή του και, δυστυχώς, το πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή του, όταν δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση  17 Νοέμβρη το πρωινό της 26ης Σεπτεμβρίου του 1989 ...!!!

Εμείς ως συντακτική ομάδα της ανεξάρτητης έγκυρης ενημερωτικής σελίδας μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» δεν θα μπορούσαμε να πάμε στο Καρπενήσι της καταπράσινης Ευρυτανίας  και να μην αποτίσουμε φόρο τιμής και μνήμης στον τάφο του Παύλου Μπακογιάννη, αλλά και να ποτίσουμε τα δέντρα και τα λουλούδια που κοσμούν τον τάφο του στον Άγιο Γεώργιο του  Παλαιού Νεκροταφείου Καρπενησίου.....!!!!!

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να είναι αιώνια η μνήμη του και η ανάπαυση της ψυχής του από τον Τριαδικό Θεό της αναστημένης αγάπης και να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα από την τρομοκρατία, αλλά και ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων να είμαστε πάντα ενωμένοι, γιατί δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Άλλωστε, στη δημοκρατία πρέπει και είναι απαιτούμενο η διαφορετικότητα των απόψεων και των πολιτικών «πιστεύω», αλλά  και ως   λαός θα πρέπει να υπάρχει και να θωρακίζεται η δημοκρατία με την πολιτική ενότητα .....!!!!
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ