ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΛΛΗΨΗ 24ΧΡΟΝΟΥ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΆΓΙΟ ΦΛΩΡΟ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ


Ένας 23χρονος Ρομά κατηγορείται για 4 κλοπές και μια απόπειρα κλοπής που έγιναν σε αποθήκες αγροκτημάτων στα Αλώνια και τον Άγιο Φλώρο του Δήμου Καλαμάτας, από 30 Ιουλίου έως και 17 Αυγούστου.

Ο 23χρονος συνελήφθη προχθές το πρωί στο Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας όπου κατοικεί, γιατί έκλεβε ρεύμα. Σε βάρος του σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Καλαμάτας δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον συλληφθέντα στο Πλατύ  Καλαμάτας Μεσσηνίας  γιατί από μαρτυρίες και άλλα στοιχεία κατέληξαν ότι είναι ένας από αυτούς οι οποίοι διέπραξαν τις προαναφερόμενες κλοπές. Εκεί ανακάλυψαν ότι κλέβει ρεύμα, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα, από την οποία αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, ενώ του ορίστηκε δικάσιμος για τη Δευτέρα.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος φέρεται ότι μαζί με τους συνεργούς του έκλεψαν γεννήτρια ρεύματος, μπαταρίες οχημάτων, οικιακά σκεύη, ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία, δοχεία με πετρέλαιο, καθώς και χάλκινα και σιδερένια αντικείμενα, που η αξία τους ξεπερνά κατά πολύ τα 4.000 ευρώ.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ