ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η «ΜΗ – ΤΕΡΑ» ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.


Μία 19χρονη είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη Νέα Ιωνία. Μετά από έρευνα οι Αρχές κατέληξαν στη 19χρονη όπου και έγινε η προσαγωγή της στη ΓΑΔΑ. 

Στην ανάκριση η νεαρή φέρεται να ομολόγησε πως εγκατέλειψε το μωρό στην είσοδο της πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Το μωρό βρέθηκε τυλιγμένο σε μια πετσέτα και είχε τοποθετηθεί σε ένα καρότσι από σούπερ μάρκετ. Το βρήκε ένας 19χρονος ένοικος της πολυκατοικίας και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 19χρονος ήταν ο πρώτος που άκουσε το κλάμα του μωρού: «Ήτανε γύρω στις 3:50. Εγώ άκουσα το κλάμα του μωρού. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι δεν μπόρεσα να αντιληφθώ αν το μωρό ήταν σε διαμέρισμα ή στην αυλή. Χωρίς δεύτερη σκέψη, δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι, κατέβηκα κάτω και αντίκρισα το μωρό μέσα στο καροτσάκι του σούπερ μάρκετ», περιγράφει. «Το κλάμα αν το ακούγατε, σε έπιανε η καρδιά σου… Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, μόλις το είδα σοκαρίστηκα. Μίλησα στους γονείς μου, κατέβηκαν και αυτοί. Ειδοποίησα το Χαμόγελο του Παιδιού και την Άμεση Δράση», ανέφερε ο νεαρός. Σύμφωνα με τον ίδιο, «το μωρό ήταν περιποιημένο. Είχε μέσα στο καρότσι μια πετσετούλα, είχε το φαρμάκι του, την πάνα του, ήταν και φαγωμένο γιατί από τις κινήσεις του δεν έδειξε πως ψάχνει για τροφή».

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Αγλαΐα Κυριακού, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία του.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ