ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Ο Σύλλογος στην πρόσκλησή του για συμμετοχή στις εκλογές τονίζει ότι η παρουσία όλων των προέδρων στη διαδικασία είναι απαραίτητη γιατί θα σημάνει και την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και προβλημάτων που αφορούν τις κοινότητες.

Ειδικότερα η πρόσκληση έχει ως εξής:
“Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου μας η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας ολοκληρώνεται με τη λήξη της αυτοδιοικητικής μας θητείας. Το απερχόμενο ΔΣ του Συλλόγου Προέδρων και Παρέδρων των Κοινοτήτων του Νομού Μεσσηνίας προσκαλεί τους Προέδρους των Κοινοτικών Συμβουλίων και τους Προέδρους των Κοινοτήτων της ΠΕ Μεσσηνίας που αναδείχθηκαν στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές για έκτακτη Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού

Συμβούλιου του Συλλόγου μας.

Η Συνέλευση και οι Εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 10.00 π.μ - 12.00 π.μ. στο Ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας ,στην Αίθουσα «Χρήστος Μαλαπάνης».

Είναι αυτονόητη και απαραίτητη η παρουσία όλων. Τα προβλήματα και οι προκλήσεις για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο είναι κοινές και όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε πιο αποτελεσματικά για το συμφέρον και την προκοπή των Κοινοτήτων μας”.

Το πρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης του Συλλόγου είναι ο Παναγιώτης Σκούρας, πρόεδρος του Αριοχωρίου του Δήμου Καλαμάτας.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ