ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΞΩ ΕΣΠΑΖΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ


Το φλέγον θέμα της παραβατικότητας στο Δήμο Μεσσήνης αναδείχθηκε το πρωί, κατά τη διαδικασία της εκλογής του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Την ώρα της ψηφοφορίας το αυτοκίνητο του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας, Παναγιώτη Παπαδόπουλου, το ταξί με το οποίο  δουλεύει, έγινε στόχος διαρρήκτη ή διαρρηκτών, που έσπασαν το τζάμι της πίσω δεξιάς πόρτας.

Σε ότι αφορά το συμβάν της διάρρηξης και του σπασίματος του αυτοκινήτου ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, έξω από το Δημαρχείο,  ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, τόνισε ότι πρόκειται για ένα συμβάν που δείχνει το θράσος που έχουν οι δράστες και ζήτησε το θέμα του εγκλήματος να απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο για να αναζητηθούν τρόποι αντίδρασης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, τόνισε ότι τα θέματα της παραβατικότητας και εγκληματικότητας είναι στην κορφή της ατζέντας της νέας δημοτικής αρχής και πως πολύ σύντομα θα γίνει συζήτηση σχετικά στο Δημοτικό Συμβούλιο.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ