ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΙΑΝΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ.


«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Σε μια ανήκουστη,  αψυχολόγητη, με προσβλητικές αιχμές   και άνευ προηγούμενου για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα του Δήμου Καλαμάτας   η επίθεση του κ. Μπουζιάνη στον νέο Δήμαρχο Καλαμάτας και στην δημοτική ομάδα του, που ως εχθές ήταν στην ίδια παράταξη του Παναγιώτη Νίκα.  Βέβαια, όλα αυτά έγιναν  πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι της ορκωμοσίας του νέου Δήμαρχου Καλαμάτας.  Με αυτήν την αψυχολόγητη  ενέργεια του  ο κ. Μπουζιάνης απόδειξε ότι «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» και ομολογουμένως, δυστυχώς,  για τον κ. Μπουζιάνη προβάλει με το πιο κακό τρόπο νέες και πρωτόγνωρες κακές  συνήθειες στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας, που η Καλαμάτα  δεν έχει ανάγκη. Άλλωστε, και ο Δήμος Καλαμάτας δεν έχει ανάγκη από αυτές τις τακτικές και νοοτροπίες που με διχαστικό και πολεμικό λόγο προσβάλουν τους δημότες για τις επιλογές τους,  αλλά και την ίδια την πόλη της Καλαμάτας  και από ότι ουσιαστικά  φαίνεται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης Νίκα έκαναν την σωστή  και ορθή επιλογή με το να επιλέξουν τον Θανάση  Βασιλόπουλο, ώστε να διεκδικήσει  τον Δήμο Καλαμάτας   απέναντι σε αυτήν την κακή νοοτροπία και σε αυτόν τον καταδικαστέο  διαχωριστικό λόγο του κ. Μπουζιάνη.

Άλλωστε, ο καθένας δείχνει τον πραγματικό εαυτό του στο τέλος της πολιτικής και αυτοδιοικητικής διαδρομής  του.

 

Ημέρα απολογισμού ήταν για τον απερχόμενο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας κύριο Παύλο Μπουζιάνη, ο οποίος κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, έκανε μία αναδρομή στην πολύχρονη πορεία του – από το 2010 – και για δύο θητείες στα κοινά του Δήμου.

Αναφέρθηκε στα περισσότερα έργα που ολοκληρώθηκαν επί ημερών, που ο ίδιος ήταν σε θέσεις ευθύνης και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια.

 

“Θα παραμείνω ενεργός πολίτης, προς το παρόν απέχω…”

 

Ο κ. Μπουζιάνης τόνισε ότι ο ίδιος θα παραμείνει ενεργός πολίτης λέγοντας ότι ολοκλήρωσε προς το παρόν την αυτοδιοικητική του πορεία.

Δεν τον ενέπνεε το καινούργιο σχήμα και ο νέος αρχηγός.

 

Ερωτηθείς για τον λόγο που δεν συμμετείχε σε κάποιο ψηφοδέλτιο, μετά τις εσωκομματικές εκλογές που προηγήθηκαν, μεταξύ των υποψηφίων του συνδυασμό «Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» ο κ. Μπουζιάνης, ενώ εξήρε την προσωπικότητα του απερχόμενου Δημάρχου Παναγιώτη Νίκα, λέγοντας ότι προβληματίστηκε αν θα συνεχίσει, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του αφήνουν και πολλά περιθώρια, ενώ άφησε και μία αιχμή κατά του νυν Δημάρχου Καλαμάτας ότι δεν τον ενέπνεε το καινούργιο σχήμα και ο νέος αρχηγός, επιβεβαιώνοντας με την τοποθέτηση του αυτή ότι οι σχέσεις του με τον Θανάση Βασιλόπουλο είναι ανύπαρκτες.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ