ΗΡΘΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ …!!!!


Μία από τις πρώτες επισκέψεις με βαρύτητα  και ιδιαιτέρου συμβολισμού, του νέου Δημάρχου Καλαμάτας κυρίου Αθανασίου Βασιλόπουλου ήταν η επίσκεψη  του στο χωριό Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας, όπου μεταξύ των άλλων επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο και έδωσε δώρα και σχολικά είδη  και μίλησε με τους εκπαιδευτικούς, αλλά και με τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι είναι Ρομά.

Στην επίσκεψη του νέου Δήμαρχου Καλαμάτας ήταν μαζί του  και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών ο κύριος Γεώργιος Φάβας .

Θλίψη και πάρα πολλά  αρνητικά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η στάση των φορέων και τον τοπικών αρχών του χωριού, καθώς δεν βρέθηκε κανένας να τους υποδεχθεί και να τους καλωσορίσει. Μα, ούτε ο Ιερέας του χωριού μας, ο οποίος σε άλλες περιπτώσεις κατά το παρελθόν μας είχε συνηθίσει να βγάζει πύρινους λόγους υπέρ του Δημάρχου. Βέβαια,  του πρώην Δημάρχου του κυρίου Π. Νίκα του έπλεκε το εγκώμιο,   αφού ο γιός του ήταν Γενικός Γραμματέας στον Δήμο Καλαμάτας και τώρα δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του νέου Δημάρχου.

Ούτε ο νέος Πρόεδρος του χωριού, ο οποίος αποδεικνύει  με το ξεκίνημά του ότι για άλλη μια φορά το χωριό μας με τις λάθος πολιτικές  και με τις άστοχες κινήσεις θα τεθεί στο περιθώριο των δημοτικών πεπραγμένων,  όπως είναι τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να ζημιωθεί το χωριό και η τοπική κοινωνία. Εμείς, βέβαια, περιμένουμε να ήταν μια άστοχη κίνηση και ελπίζουμε να διαψευστούμε για το καλό του χωριού και της τοπικής κοινωνίας.

  Βέβαια, ο νέος Πρόεδρος του χωριού θα  έπρεπε να ήταν  παρών και να υποδεχτεί και να καλωσορίσει τον νέο Δήμαρχο, αλλά και τον Αντιδήμαρχο των Οικονομικών, τον κύριο Γεώργιο Φάβα, ο οποίος αξίζει να αναφέρουμε ότι εκλέχτηκε πρώτος σε σταυρούς στις Δημοτικές Εκλογές.

Το «γιατί» ο νέος πρόεδρος του χωριού ήταν απών αυτό το ξέρει μόνο ο ίδιος……..!

          Βέβαια, απών ήταν και οι λεγόμενοι φορείς και σύλλογοι, αν και χρηματοδοτούνται γενναία και με μεγάλα ποσά από τον Δήμο Καλαμάτας για τις εκδηλώσεις τους,  αφού επιδεικτικά απουσίαζαν αποδεικνύοντας εμπράκτως  για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για το σύνολο  των προβλημάτων του χωριού και της κοινωνίας, αλλά ο μόνος στόχος τους  είναι η εξυπηρέτηση  των ατομικών συμφερόντων τους.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ