ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ


Μεγάλη και σημαντική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου της κωμοπόλεως του Μελιγαλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Οιχαλίας  στο  ζεστό κάλεσμα αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης που απηύθυναν ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου Μελιγαλά σε συνεργασία με το Δήμο Οιχαλίας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπ. Τμ. Μελιγαλά, το Σύλλογο Γυναικών Μελιγαλά, το Σύλλογο των εν Αθήναις Μελιγαλαίων και το Χορευτικό Σύλλογο Μελιγαλά.

Οι ανωτέρω μέσα σε πλαίσια συνεργασίας και αλληλεγγύης  και κάνοντας πράξη το όλοι μαζί διοργάνωσαν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019  εθελοντική αιμοδοσία στο Ιερό Ναό Γενέθλιο της Θεοτόκου στο Μελιγαλά, η οποία είχε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από τους κατοίκους οι όποιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αγάπης.

«Ευχαριστούμε τους Δημότες μας για την κοινωνική ευαισθησία που έδειξαν και αγκάλιασαν το όλο εγχείρημα με την εθελοντική συμμετοχή τους.» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Εμείς ως ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική  ηλεκτρονική σελίδα που ως αυτοσκοπό  έχουμε το όλων κάλο του χωριού και της ευρύτερης περιοχής μας προβάλουμε αυτές της πραγματικά σπουδαίες εκδηλώσεις αγάπης που πραγματοποιούνται με την  αγαστή συνεργασία  αρχών και φορέων,  ώστε να υπάρξουν ανάλογα μιμητές και να κατανοήσουμε την σπουδαιότητα της ανιδιοτελής προσφοράς αγάπης με το να δώσουμε  αίμα σώζουμε ζωές.

Πηγή: foninews.grΟι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ