ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ - ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ

Μια υπόθεση που σοκάρει!
Θρίλερ στα Μέγαρα: Άνδρας εισέβαλε σε σπίτι και πυροβόλησε ζευγάρι! Νεκρός ο άνδρας!
Συγκλονίζει η είδηση για τον άνδρα που εισέβαλε σε σπίτι στα Μέγαρα και πυροβόλησε ζευγάρι! Από τους πυροβολισμούς νεκρός έπεσε ο άνδρας! Ο δράστης στόχευσε τα θύματα στα γεννητικά όργανα!

Άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ένα ζευγάρι και πυροβόλησε εναντίον τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στόχευσε τα θύματά του στα γεννητικά όργανα. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτώσει τον 48χρονο άνδρα και να τραυματίσει την 43χρονη γυναίκα.

  Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στα Μέγαρα λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ και συγκεκριμένα σε κατοικία στην οδό Mυκηνών και Μελετίου Λουκά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, πυροβόλησε ένα ζευγάρι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης πυροβόλησε τον 48χρονο κουνιάδο του και τη 43χρονη γυναίκα του κουνιάδου του διότι τους θεωρούσε υπεύθυνους για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τη σύζυγό του με την οποία είχαν χωρίσει.

Είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός του δράστη με το ζευγάρι και στη συνέχεια εκείνος έβγαλε ένα πιστόλι και τους πυροβόλησε. Αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν πως στόχευε στα γεννητικά όργανα. Μάλιστα, μπροστά στο περιστατικό βρίσκονταν και τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν άμεσα στο Θριάσιο νοσοκομείο. Ο άνδρας, γιατρός στο επάγγελμα, εξέπνευσε, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.


Όσον αφορά στον σωφρονιστικό υπάλληλο που αναζητείται, πληροφορίες, αναφέρουν πως είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού. Εν τω μεταξύ, αστυνομικές πηγές επισημαίνουν πως τον τελευταίο καιρό, ο δράστης Δ. Κ. , ζητούσε ευνοϊκότερα ωράρια στη δουλειά του επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα με τη σύζυγό του και ήθελε να βλέπει περισσότερο το παιδί του.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ