ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΗΛΙΘΙΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΓΟΝΕΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΘΛΟ ΑΡΙΣΤΩΝ


Κακομαθημένα κωλόπαιδα μέσα σε μια καλομαθημένη κοινωνία
Αρθρογράφος: Παναγιώτης Παπανικολάου
Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ή με διαβάζουν ξέρουν πως πολιτικοποιημένος άνθρωπος δεν υπήρξα ποτέ και ούτε θα γίνω! Δεν απέχω από τα κοινά αλλά ποτέ δεν ήμουν στραμμένος προς μια παράταξη, γιατί ποτέ δεν πήρα στα σοβαρά την όλη φάση!
Για ποιο λόγο ο πρόλογος αυτός;
Για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα πριν μπούμε στο ζουμί της υπόθεσης και χαρακτηριστώ είτε "δεξιός", είτε "αριστερός"!

Εθνική εορτή! Είτε 28η Οκτωβρίου, είτε 25η Μαρτίου από μικρός συμμετείχα, όχι από προσωπική άποψη (τι άποψη να έχει άλλωστε ένας μαθητής ηλικίας 12 και 13 ετών) αλλά από σεβασμό και παιδεία! Δύο κύρια στοιχεία του χαρακτήρα σου μπορεί να σου περάσει ένας γονέας μέχρι αυτή την ηλικία! Γιατί ο κυρ Γιώργος δεν φοβήθηκε να μου αρνηθεί σε μια ευαίσθητη για μένα ηλικία αυτό το "μα το έχει και ο φίλος μου και το θέλω και εγώ" και με έμαθε να διεκδικώ με δικό μου ιδρώτα ότι μου αναλογεί στην ζωή! Σε μια δύσκολη ζωή...


  


Εν έτη 2019 βλέπεις τα πάντα γύρω σου να καταρρέουν! Κανένας σεβασμός, καμία παιδεία, καμία μόρφωση! Μόνο κακομαθημένα κωλόπαιδα μέσα σε μια καλομαθημένη κοινωνία! Γονείς να μην λένε "όχι" και "μη" στα παιδιά τους για να μην βγουν αδελφές αλλά να γίνουν αρεστοί σε μια κοινωνία ειδικά πλασμένη για να φέρει την χώρα στον απόλυτο πάτο!

Κάποτε είχαμε τα προκλητικά μίνι και τις πασαρέλες καθηγητριών στις παρελάσεις, πλέον έχουμε το κάθε καλομαθημένο κωλοπαίδι να "διασκεδάζει" με το αίμα που χύθηκε κάποτε από ήρωες στα άγια αυτά χώματα για να μπορεί αυτό σήμερα να... προσβάλει την μνήμη των προγόνων του με διάφορες Αμερικανιές! Μεγάλη μαγκιά να κάνεις "DAB" την ώρα που τιμάς κάποιον νεκρό, μεγάλη αλητεία επίσης να χοροπηδάς σαν κατσίκι, όπως το περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Και από την άλλη πλευρά έχουμε "την μαύρη που σηκώνει την ελληνική σημαία που έπρεπε να σηκώσει το παιδί μου γιατί γεννήθηκε Έλληνας!" - Όχι ηλίθιε γονέα! Το παιδί σου μπορεί να γεννήθηκε Έλληνας, εσύ όμως δεν τους έχεις μεταφέρει τις αρχές που δίδαξε ο ελληνισμός!
Την ίδια ώρα βλέπεις μια μητέρα από την Αφρική να καμαρώνει την κόρη της με την ελληνική σημαία και να δακρύζει! Εσύ αλήθεια ποια παιδεία θέλεις; Της μάνας αυτής ή του τραμπούκου Έλληνα γονέα!

Τροφή προς σκέψη! Καληνύχτα Ελλάδα...
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ