ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟΝ «Α.Π.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΠΥΡΟ ΤΖΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΤZAVARASOIL».


Μεγάλη  και σημαντική χορηγία στον «Α.Π.Σ. Ατρόμητος Πλατύ» από  τον διακεκριμένο και επιτυχημένο επιχειρηματία του  Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας  που δραστηριοποιείτε  με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας τον κύριο   Σπύρο Τζαβάρα του Χρήστου ιδιοκτήτη της  εταιρείας «τzavarasoil» και ασχολείται με την τυποποίηση και εξαγωγές του μοναδικού και πασίγνωστου προϊόντος της περιοχής μας του μεσσηνιακού  ελαιολάδου.

Ο κύριος Σπύρος Τζαβάρα του Χρήστου, είναι  ιδιοκτήτη  όπως αναφέραμε της εταιρείας «Tzavarasoil» με έδρα το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας  και με την ευγενική χορηγία του στην ομάδα του «Α.Π.Σ. Ατρόμητος Πλατύ»  μιας πλήρους εμφάνισης αγώνα ανέβασε ψηλά τον πήχη .

          Αυτή η ενεργεία του συγκεκριμένου επιχειρηματία από το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας προβάλετε από την ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας και τον συγχαίρουμε δημοσιά και  ευχόμαστε στον ίδιο και  ιδιαίτερα στην οικογένειά του να έχουν υγεία και καλές δουλειές.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ